Συμβολικό δώρο στη βραβευμένη βιτρίνα του Glam events Evaggelina | xronos.gr
ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Συμβολικό δώρο στη βραβευμένη βιτρίνα του Glam events Evaggelina

31/12/12 - 0:00
3334235252322356 (69).jpg

Μοιραστείτε το

Από την επιτροπή του Eμπορικού και Bιομηχανικού επιμελητηρίου  επιλέχθηκε το κατάστημα οργάνωσης γάμου - βάπτισης και event της Ευαγγελίας Μουτουσίδου

Την έμπρακτη στήριξη στην αγορά της Κομοτηνής εκδηλώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης που σύσσωμο με την διοίκησή του εύχεται τους ανθρώπου που σε δύσκολες συγκυρίες υπηρετούν το εμπόριο και τονώνουν με την παρουσία τους την αγορά. Στα πλαίσια των περικοπών του δεν θα κάνει την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας αλλά επιβράβευσε την καλύτερη προσπάθεια όσον αφορά την πιο όμορφη γιορτινή βιτρίνα με μια συμβολική επιταγή των 300 ευρώ. 

Η επιτροπή  που αποτελούνταν από τους: Χρύσα Ιωάννου, Τακβόρ Κουγιουμτζιάν και Χρύσα Τακά κατέληξε να απονείμει το έπαθλο στην Ευαγγελία Μουτακίδου που διατηρεί κατάστημα νυφικών στην οδό Ηροδότου για την πρωτοτυπία της όλης πρότασής της. 
Ευχές στους επαγγελματίες της αγοράς εξ άλλου μοίρασαν και δια ζώσης ο πρόεδρος Νίκος Αγγελίδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κατανοώντας απόλυτα τις δύσκολες μέρες που περνά η ιδιωτική οικονομία και οι κλάδοι του εμπορίου λόγω της οικονομικής στενότητας όλης της κοινωνίας μας.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr