Μπαίνει στη δράση των μπαράζ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου | xronos.gr

Μπαίνει στη δράση των μπαράζ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

26/04/25 - 9:00
Μπαίνει στη δράση των μπαράζ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Σήμερα Σάββατο το πρώτο τεστ κόντρα στον Αετό Οφρυνίου

Με την έναρξη των μπαράζ για τη Γ’ Εθνική, ξαναμπαίνει στη δράση ο φετινός πρωταθλητής Α’ ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, μετά τη διακοπή για το Πάσχα. Μια διαδικασία που έχει να τη ζήσει εδώ και περίπου 8 χρόνια, αλλά φέτος όλοι είναι έτοιμοι να δείξουν στους άλλους νομούς ποιοι είναι αυτοί που πήραν το πρωτάθλημα… χωρίς πολλά-πολλά.

Η φετινή ομάδα του Ιάσμου ξεχώρισε για τη δουλειά και την προσήλωσή της. Και τώρα, ήρθε η ώρα των μπαράζ. Τί μπορεί να περιμένει κανείς; Η αλήθεια είναι… τα πάντα και τίποτα. Δεν νομίζω πως η άνοδος στη Γ’ Εθνική είναι αυτοσκοπός για τους ανθρώπους του Ιάσμου. Αν έρθει μέσα από τα παιχνίδια, φυσικά και δεν θα πουν όχι. Αλλά έχω την εντύπωση ότι και οι ίδιοι προτιμούν να γίνουν όλα στην ώρα τους - χωρίς βιασύνες και τυμπανοκρουσίες.

Το πρώτο ματς που έχουν μπροστά τους είναι απέναντι στον Αετό Οφρυνίου, ομάδα από τον νομό Καβάλας, που έχει και εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική στο παρελθόν. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 17:00, στο γήπεδο του Μέγα – και όλα δείχνουν πως θα είναι γεμάτο, με τον κόσμο να στηρίζει δυναμικά αυτή την προσπάθεια.

Πρόγραμμα (1η αγωνιστική)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Αετός Οφρυνίου

Ηρακλής Χειμάρρου-ΑΟ Ξάνθης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Δόξα Δράμας

Ρεπό Ακρίτες Συκιών

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr