Αγορά Εργασίας στη Ροδόπη (13-05-2025): Εταιρείες και επιχειρήσεις σε αναζήτηση προσωπικού

Μανώλης Ταπατζάς και Γιάννης Γκαράνης αναμένεται να αντικαταστήσουν στις αντιδημαρχίες του Βασίλη Κυπριανίδη και Γιώργο Μανανά
Με την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ζηλούδη στη θέση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ανακύκλωσης ξεκίνησαν οι αλλαγές προσώπων στις αντιδημαρχίες του Δήμου Κομοτηνής και έπεται και συνέχεια. Τη θέση του Μεχμέτ Μουχαρέμ Δεβετζήογλου κατέλαβε ο κ. Ζηλούδης επιβεβαιώνοντας την αλλαγή αυτή μιλώντας στο «Χ», αφού η επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον δήμαρχο απουσιάζει.
Σε αντίθεσή μάλιστα με τον γειτονικό δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη ο οποίος φρόντισε με την ανατολή του νέου έτους να κάνει γνωστούς τους δημοτικούς συμβούλους και τις θέσεις που αυτοί θα καταλάβουν σε αντιδημαρχίας και νομικά πρόσωπα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και λογιστής Κώστας Τσατσαρίδης φαίνεται να χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του δημάρχου, αφού κατέχει το αντικείμενο και δεν υπάρχει πρόθεση αντικατάστασής του. Αντίθετα την εμπειρία των Βασίλη Κυπριανίδη και Γιώργου Μανανά μάλλον θα την αφήσει στην άκρη ο δήμαρχος και θα επιλέξει νέα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση όπως ο Μανώλης Ταπατζάς και ο Γιάννης Γκαράνης.
.jpg)
Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 6 Ιανουαρίου, εκτός από την εκλογή προεδρείου δημοτικού συμβουλίου και μελών της επιτροπής Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, αναμένονται και ανακοινώσεις για τις αντιδημαρχίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News