Αγώνες ανωμάλου δρόμου έρχονται στο Πανθρακικό Στάδιο | xronos.gr
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αγώνες ανωμάλου δρόμου έρχονται στο Πανθρακικό Στάδιο

26/01/23 - 8:00
Αγώνες ανωμάλου δρόμου έρχονται στο Πανθρακικό Στάδιο

Με συμμετοχή πολλών αθλητών από διάφορα μέρη της Β. Ελλάδος

Αγώνες ανωμάλου δρόμου θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, ύστερα από πολλά χρόνια. Πρόκειται για επίσημο αγώνα του ΣΕΓΑΣ και θα συμμετέχουν αθλητές Συλλόγων από την Ορεστιάδα μέχρι και τις Σέρρες, ενώ οι αγώνες θα καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών. Η έναρξη θα γίνει περίπου στις 10:00 και αναμένεται περίπου στις 14:00 να έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες.

O αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου-Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής Γιάννης Μιχελής μίλησε για αυτόν τον αγώνα που έρχεται στην περιοχή μας, ύστερα από πολλά χρόνια που έλαβε χώρα παρόμοιο αθλητικό γεγονός στην Κομοτηνή.

Πρόκειται για την διεξαγωγή του αγώνα περιφερειακού ανωμάλου δρόμου του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και αποτελεί επίσημο αγώνα. «Κάθε χρόνο γινόταν ή στη Δράμα ή στην Ξάνθη. Φέτος για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να διεξαχθεί εκεί και πήραμε την πρωτοβουλία ως διοίκηση του Πανθρακικού Σταδίου και εγώ ως ειδικός γραμματέας της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να γίνει αυτός ο αγώνας εδώ. Αφορά όλους τους Συλλόγους του στίβου από την Ορεστιάδα μέχρι τις Σέρρες, δηλαδή πρόκειται για 25 Συλλόγους» δήλωσε ο κος Μιχελής.

Στο Πανθρακικό Στάδιο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί αθλητές, καθώς όπως σημείωσε ο κος Μιχελής οι αθλητές που δεν θα συμμετέχουν στον περιφερειακό ανώμαλο, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον πανελλήνιο. Η συμμετοχή θα περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες: ανδρών γυναικών, Κ23, Κ20, Κ18, Κ16, Κ14 και Κ12. «Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Σύλλογοι λογικά θα έρθουν στην Κομοτηνή με όλο το δυναμικό τους και αφορά κυρίως τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων» είπε.

Τέτοιος αγώνας στην Κομοτηνή είχε να γίνει περίπου πριν 25 χρόνια και «ευελπιστούμε να επιστρέψουν στο σύνολό τους, κάποιες αγωνιστικές δράσεις. Όταν ολοκληρωθεί ο ελαστικός τάπητας και θα έχουμε τον εξοπλισμό για να στηρίξουμε αγώνα, θα διεκδικήσουμε πανελλήνιο πρωτάθλημα κάποιας ηλικίας» κατέληξε ο κος Μιχελής.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr