ΕΠΣ Θράκης: Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Σβυντρίδης

Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε παράπλευρη είσοδο του κτιρίου όταν εξερράγησαν δύο γκαζάκια
Εμπρησμός σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Κομοτηνή όταν άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο κτίριο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν οι περίοικοι άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο της έκρηξης και βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Αυτοί ήταν που ειδοποίησαν την αστυνομία, αφού εκείνη την ώρα στην Περιφέρεια δεν βρισκόταν κανένας. Να σημειωθεί ότι πλέον το κτίριο δε φυλάσσεται από προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Οι δράστες τοποθέτησαν σε παράπλευρη είσοδο του κτιρίου αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια.
Όπως σημειώνει το επίσημο αστυνομικό δελτίο: «Την 8-11-2012/02.55 στην Κομοτηνή, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενος από τέσσερα φιαλίδια βουτανίου (γκαζάκια) και ύφασμα εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, στην πίσω είσοδο κτιρίου του Π.Α.Μ.Θ., και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να εκραγούν τα από τα ανωτέρω, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Οι δράστες αναζητούνται».
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την πυροδότηση του μηχανισμού, εξερράγησαν δύο από τα τέσσερα γκαζάκια, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στην πίσω είσοδο του κτιρίου. Η φωτιά σβήστηκε άμεσα, ενώ για το περιστατικό διεξάγεται προανάκριση.
Δήμητρα Συμεωνίδου
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News