Σε διασταύρωση δίχως σήμανση, τροχαίο μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής | xronos.gr
ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 3ο ΓΕΛ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σε διασταύρωση δίχως σήμανση, τροχαίο μεταξύ αυτοκινήτου και μηχανής

17/11/18 - 10:00

Ευτυχώς οι οδηγοί "βγήκαν" από το τροχαίο χωρίς γρατζουνιά

Τροχαίο υλικών ζημιών συνέβη το πρωί της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, περί τις 10:15 συγκεκριμένα, πίσω από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής. Στη συμβολή των οδών Γεωργίου Γεννηματά και Πολυζωγοπούλου, σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ένα ΙΧ αυτοκίνητο, με οδηγό έναν άντρα περί των 55 ετών, και ένα μηχανάκι με οδηγό ένα νεαρό παιδί. Πρόκειται για μία πολυσύχναστη περιοχή  από την οποία καθημερινά διέρχονται μαθητές, αρκετοί εκ των οποίων χρησιμοποιούν και δίκυκλα. Γι' αυτό όλοι οι οδηγοί καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί στις καθημερινές τους μετακινήσεις, ιδίως όταν αυτές είναι σε περιοχές με σχολεία. 

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος έσπευσε άμεσα Τροχαία και τα αίτια του αναμένεται να διερευνηθούν αρμοδίως.
Έλλειψη σήμανσης

Άξιο αναφοράς πάντως είναι πως στην συμβολή των συγκεκριμένων οδών δεν υπάρχει οποιαδήποτε σήμανση, όπως για παράδειγμα ταμπέλα STOP. Ασφαλώς, βέβαια, όπου δεν υπάρχει σήμανση οι οδηγοί πρέπει να πράττουν τα κατά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οριζόμενα. 

Παρόλα αυτά σε σημεία όπου συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα, πόσω δε μάλλον όταν αυτά είναι πέριξ σχολικών περιοχών, ίσως να είναι απαραίτητη η ύπαρξη συγκεκριμένης οδικής σήμανσης. 
 

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr