Αγορά Εργασίας στη Ροδόπη (13-05-2025): Εταιρείες και επιχειρήσεις σε αναζήτηση προσωπικού

Τον βρήκε σε λιπόθυμη κατάσταση στην κρεβατοκάμαρα και τον έβγαλε στην αυλή
Από βέβαιο θάνατο έσωσε τον ένοικο μονοκατοικίας στην οδό Συληβρίας στην Κομοτηνή, στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες
γύρω στις 7 το απόγευμα. Στη μικρή μονοκατοικία στον αριθμό 12, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, όπου βρισκόταν ένα άτομο. Η φωτιά άρχισε να καίει το στρώμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα κοιμόταν ο ένοικος του σπιτιού.

Οι αναθυμιάσεις έφτασαν μέχρι το διπλανό σπίτι για καλή του τύχη, αφού τον καπνό αντιλήφθηκε ο γείτονας, ο οποίος έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Ο ένοικος του διπλανού σπιτιού έδρασε ακαριαία και κατάφερε να απομακρύνει τον γείτονά του από το δωμάτιο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες και να τον μεταφέρει σε λιπόθυμη κατάσταση στην αυλή του σπιτιού. Όταν ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και δύο άνδρες, η φωτιά στο σπίτι είχε σβήσει. Οι πυροσβέστες απομάκρυναν από το δωμάτιο το καμένο στρώμα και παρέμειναν στο χώρο για να διερευνήσουν τα αίτια της φωτιάς. Ο ένοικος του σπιτιού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στο μεταξύ δεύτερο συμβάν πυρκαγιάς εκδηλώθηκε την ίδια περίπου ώρα χθες σε μαντρί στον οικισμό της Μυρτίσκης, όπου κάηκαν δύο αρνάκια και το κτίσμα ολοσχερώς.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News