Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι προφυλακίζει τον Εκρέμ Ιμάμογλου ενόψει δίκης για κατηγορίες περί διαφθοράς

Γράφει ο Γιώργος Σκουταρίδης
Οι νίκες είναι μονόδρομος για τον Πανθρακικό και τον ΓΑΣ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους το Σαββατοκύριακο. Αλλά το αθλητικό «μενού» έχει κι άλλα πολλά, γι’ αυτό πάμε να τα δούμε όλα ένα προς ένα.
NATIONAL LEAGUE1 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΣ
Το Σάββατο ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα ταξιδέψει στη Γέφυρα για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα, την οποία είχε βρει στο διάβα του στα περσινά playoff, όπου έχασε την πρόκριση στους τελικούς. Πως τα έφερε όμως η αθλητική τύχη και οι δύο τους φέτος βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και μακριά από τον περσινό τους εαυτό. Όπως και ο ΓΑΣ έτσι και η Γέφυρα είναι από τις ομάδες που έχουν δεχτεί πολλά εξωαγωνιστικά «χτυπήματα», με τους τραυματισμούς να μπαίνουν στην πρώτη θέση της λίστας.
Ο ΓΑΣ θα έχει ένα επιπλέον μειονέκτημα απέναντι στη Γέφυρα και αυτό είναι η κόπωση των αθλητών από το ματς της Τετάρτης με τη ΔΕΚΑ, αλλά βεβαίως και το ψυχολογικό κομμάτι μετράει, αφού δέχτηκε την ήττα μέσα στην έδρα του παρότι όλα κυλούσαν ιδανικά για τους παίκτες του Γιώργου Μασλαρινού μέχρι τα τελευταία λεπτά. Στον πρώτο γύρο όταν οι δυο ομάδες βρέθηκαν οι Κομοτηναίοι είχαν ένα ξεκούραστο απόγευμα, αφού επικράτησαν με +34 πόντους παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ. Από τότε έγιναν πολλά και θεωρούμε πως το ματς θα πάει πόντο-πόντο με τον πιο ψύχραιμο να παίρνει και τη νίκη. Είναι σαφές και οι δυο σύλλογοι επιθυμούν να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα και γι’ αυτό θα γίνει μεγάλη μάχη το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Γέφυρας.
Πρόγραμμα (17η αγωνιστική)
Γέφυρα –ΓΑΣ Κομοτηνή
Λεύκιππος Ξάνθης-ΔΕΚΑ
ΚΑΟΧ Ευρώπη87- Πανσερραϊκός
Φίλιππος Βέροιας-Αρετσού Καλαμαριάς
ΚΑΟ Δράμας-Νίκη Βόλου
Ρεπό Μαχητές Πειραματικού Πεύκων
Βαθμολογία
1.Λεύκιππος Ξάνθης 26 (11-4)
2.Μαχητές Πειραματικού Πεύκων 25 (10-5)
---------------------------------------
3.Νίκη Βόλου 24 (9-6)
4.Πανσερραϊκός 24 (9-6)
5.ΔΕΚΑ 24 (10-4)
6.ΚΑΟΧ 24 (10-4)
---------------------------------------
7.ΓΑΣ Κομοτηνή 21 (6-9)
8.Γέφυρα 20 (6-8)
9.Φίλιππος Βέροιας 19 (5-9)
---------------------------------------
10.ΚΑΟ Δράμας 17 (3-11)
11.Αρετσού Καλαμαριάς 15 (1-13)
Επόμενη αγωνιστική
Πανσερραϊκός-ΚΑΟ Δράμας
ΓΑΣ Κομοτηνή-ΚΑΟΧ Ευρώπη 87
ΔΕΚΑ-Γέφυρα
Αρετσού Καλαμαριάς-Μαχητές Πειραματικού Πευκών
Νίκη Βόλου-Φίλιππος Βέροιας
Ρεπό Λεύκιππος Ξάνθης
ΕΚΑΣΑΜΑΘ
ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
«Και τώρα οι δυο μας», θα μπορούσε κάποιος να πει για τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Άτλας Κομοτηνής και Θύελλα Φερών θα βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα παίζοντας την πρωτιά στην κατηγορία. Με δυο αγωνιστικές να υπολείπονται από το πρωτάθλημα και τα δυο σωματεία επιθυμούν να στρογγυλοκάτσουν στην κορυφή προκειμένου να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα Playoff με τον Α’ όμιλο. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεγράφουμε και την ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης που παρότι έχει το ρεπό του αυτή την αγωνιστική, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος βρίσκει τον Άτλαντα και εκεί μπορεί να έχουμε ματσάρα για την πρωτιά. Αλλά γι’ αυτό έχουμε ακόμα λίγο και όταν έρθει ο καιρός θα ασχοληθούμε εκτενέστερα.
Ο Αίας Κομοτηνής, δυο ώρες νωρίτερα από το μεγάλο ντέρμπι, φιλοξενεί με τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο στην φετινή του βαθμολογική συγκομιδή. Τα παιχνίδια της ΑΕ Κομοτηνής και του Δημοκρίτειου δεν θα γίνουν αυτό το ΣΚ αφού στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» θα τελεστούν αγώνες πινγκ πονγκ.
Πρόγραμμα
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
Αίας Κομοτηνής-Σπάρτακος Διδυμοτείχου (15:00 ΔΑΚ)
Άτλας Κομοτηνής-Θύελλα Φερών (17:00 ΔΑΚ)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΕ Κομοτηνής (2 Μαρτίου)
Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης –Δημοκρίτειο (1 Μαρτίου)
Ρεπό Αρίων Ξάνθης
Βαθμολογία
1.Αρίων Ξάνθης 24
2.Θύελλα Φερών 24*
3.Άτλας Κομοτηνής 24*
4.Δημοκρίτειο 23 **
5.Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21
6.Αίας Κομοτηνής 21*
7.ΑΕ Κομοτηνής 18*
8. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 15*
9.Σπάρτακος Διδυμοτείχου 13*
*έχουν κάνει το ρεπό τους
**ξεκίνησε με -2 βαθμούς
Επόμενη αγωνιστική
Σπάρτακος Διδυμοτείχου-Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης
Θύελλα Φερών-Αίας Κομοτηνής
ΑΕ Κομοτηνής-Άτλας Κομοτηνής
Αριών Ξάνθης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ρεπό Δημοκρίτειο
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη έχει μια εύκολη αναμέτρηση μπροστά της. Θα αγωνιστεί με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, τα Γιάννενα, που δυστυχώς για αυτήν δεν έχει γευτεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Το πιο πιθανόν είναι να μη γίνει αυτό ούτε και απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής, αφού το σύνολο της πόλης μας είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο των Ιωαννίνων.
Αλλά πάντα σε παιχνίδια που έχει να διανύσει κάποια ομάδα πολλά χιλιόμετρα παίζει και ο παράγοντας της κούρασης από το ταξίδι, αλλά ευτυχώς για τους ανθρώπους της ΑΕΚ η ομάδα θα φύγει μια μέρα νωρίτερα για να διανυκτερεύσει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα το προσωπικό του συλλόγου κατεβαίνει με 13 παίκτες αποστολή, δίνοντας το δικαίωμα στον προπονητή να δοκιμάσει πολλά πράγματα με νεαρούς παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Πρόγραμμα (16η αγωνιστική)
Ιωνικός Ιωνίας - Φοίνικας Πολίχνης
Α.Ο. Ορεστιάδας -Πιερικός
Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα - Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης
Μακεδονικός - Ε.Α. Λαρίσης
Φθία - Ελπίς Αμπελοκήπων
Α.Σ. Γιάννενα - ΑΕ Κομοτηνής (Κυριακή 9 Φεβρουαρίου)
Βαθμολογία
1.Πιερικός 42
2.ΓΕ Αλεξανδρούπολης 37
3.Φοίνικας Πολίχνης 32
4.ΑΕ Κομοτηνής 30
5.Ελπίς Αμπελοκήπων 28
6.ΑΟ Ορεστιάδας 22
7.Ιωνικός Ιωνίας 22
8. Μακεδονικός 21
9.ΕΑ Λαρίσης 18
10.Φθία 9
11. Άμιλλα Τρικάλων 7
12.ΑΣ Γιάννενα 2
Επόμενη αγωνιστική (17η)
Άμιλλα Τρικάλων-Μακεδονικός
Φοίνικας Πολίχνης-Φθία
Ελπίς Αμπελοκήπων- ΑΟ Ορεστιάδας
Πιερικός-ΕΑ Λαρίσης
ΑΕ Κομοτηνής-Ιωνικός Ιωνίας
ΓΕ Αλεξανδρούπολης-ΑΣ Γιάννενα
Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗ
Η 8η αγωνιστική για το πρωτάθλημα του Δ’ ομίλου της Β’ Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών έχει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Τον Ανδροσθένη Θάσου και την ΑΕ Κομοτηνής. Το ματς θα γίνει στο ΔΑΚ της Κομοτηνής το Σάββατο το μεσημέρι στις 12:00 με τις παίκτριες του Κώστα Δεληγιαννίδη να θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για την ήττα που δέχτηκαν μέσα στην Θάσο με σκορ 3-0. Δεν είναι εύκολο το συγκεκριμένο ματς, κάτι που το γνωρίζουν όλοι αφού η ομάδα της Θάσου θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική.
Αλλά αυτό για να γίνει πράξη πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο που λέγεται ΑΕ Κομοτηνής και σίγουρα τα κορίτσια της Κομοτηνής δεν θα αφήσουν τον Ανδροσθένη να περάσει εύκολα από το ΔΑΚ. Η αγωνιστική θα κλείσει με το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στις Αμαζόνες Μαΐστρου και τη Θύελλα Φερών.
Πρόγραμμα (8η αγωνιστική)
ΑΕ Κομοτηνής-Ανδροσθένης Θάσου (Σάββατο 12:00 ΔΑΚ)
Αμαζόνες Μαΐστρου-Θύελλα Φερών
Ρεπό Ερμογένης Ξάνθης
Βαθμολογία
1.Ανδροσθένης Θάσου 15
2.ΑΕ Κομοτηνής 15
3.Ερμογένης Ξάνθης 8
4.Αμαζόνες Μαΐστρου 1
5.Θύελλα Φερών 0
Επόμενη αγωνιστική (9η)
Ανδροσθένης Θάσου-Αμαζόνες Μαΐστρου
Θύελλα Φερών-Ερμογένης Ξάνθης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Σαββάτο αντί Κυριακή θα διεξαχθεί η 22η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του 1ου Ομίλου. Ο Πανθρακικός θα αγωνιστεί στο γήπεδο «Γεώργιος Πανίδης» στη Φελώνη με τον Άρη Αβάτου, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τους δύο. Για του Κομοτηναίους αυτό που υπάρχει στο λεξιλόγιο τους για τον αγώνα είναι μια και μοναδική λέξη: ΝΙΚΗ. Είναι επιτακτική ανάγκη να ρεφάρει η ομάδα, όσο γίνεται αυτό, από τη λευκή ισοπαλία που έγινε στο παιχνίδι με την Κρηστώνη.
Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς έχει κάποιες απώλειες παικτών, αλλά ευελπιστεί ότι αυτοί που θα μπουν μέσα στο γήπεδο θα αναπληρώσουν το κενό τους. Αλλά και από την άλλη το Άβατο δεν θέλει να χάσει βαθμούς από τον Πανθρακικό. Πλέον με το πέρασμα της προηγούμενης αγωνιστικής και έπειτα από την ήττα που υπέστη από τον Ηρακλή Αμμουδιάς, βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς μαζί με την Αλεξανδρούπολη. Μην σας ξεγελάει η μεγάλη διαφορά πόντων που έχουν ανάμεσα τους. Το παιχνίδι θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη προς το τέλος του ματς. Αν πάνε όλα καλά για την ομάδα του Πανθρακικού θα ξεκουραστεί την Τετάρτη που έχει εμβόλιμη, αφού ήταν να παίξει με τα Μουδανιά.
Πρόγραμμα (22η αγωνιστική)
Άρης Αβάτου-Πανθρακικός
Ηρακλής Αμμουδιάς-Νέα Αμισός
Απόλλων Καλαμαριάς-Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας
Νέστος Χρυσούπολης-Θερμαϊκός Θέρμης
Αλεξανδρούπολη fc-Άρης Πηγών
Απόλλων Κρύας Βρύσης-Ορέστης Ορεστιάδας
Απόλλων Παραλιμνίου-Κιλκισιακός
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-ΠΟ Μουδανίων 3-0 α.α.
ΑΟ Χανιώτης-ΑΕ Εύοσμου 0-3 α.α.
Βαθμολογία
1. Νέστος Χρυσούπολης 52 (48-10)
2. Απόλλων Καλαμαριάς 49 (42-10)
3. Πανθρακικός 47 (40-13) **
4. Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας 42 (46-20)
5. Απόλλων Κρύας Βρύσης 41 (35-17)
6. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 38 (28-16)
7. ΑΕ Εύοσμου 35 (29-19)
8. Θερμαϊκός Θέρμης 29 (26-21)
9. Κιλκισιακός 27 (22-20) *
10. Oρέστης Ορεστιάδας 27 (16-22)
11. Ηρακλής Αμμουδιάς 23 (22-26)
———————————————————————
12. Άρης Αβάτου 21 (22-30)
13. Αλεξανδρούπολη FC 21 (23-24)
14. Απόλλων Παραλιμνίου 20 (16-26)
15. ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού 14 (18-42) *
16. Άρης Πηγών 12 (8-46)
17. ΑΟ Χανιώτη (Αποχώρισαν)
18. ΠΟ Μουδανίων (Αποχώρισαν)
*έχουν αγώνα λιγότερο
**έχει δεχτεί τιμωρία -6 βαθμούς
Επόμενη αγωνιστική (12/02)
Πανθρακικός-ΠΟ Μουδανίων 3-0 α.α.
Άρης Πηγών-ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Ορέστης Ορεστιάδας-Αλεξανδρούπολη
Κιλκισιακός-Απόλλων Κρύας Βρύσης
Νέα Αμισός-Άρης Αβάτου
Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας-Ηρακλής Αμμουδιάς
Θερμαϊκός Θέρμης- Απόλλων Καλαμαριάς
ΑΕ Εύοσμου-Νέστος Χρυσούπολης
ΑΟ Χανιώτης-Απόλλων Παραλιμνίου 0-3 ά.α.
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στη 19η αγωνιστική αν και με την πρώτη ματιά μπορεί να μην θεωρήσει κανείς ότι έχει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο τα ζευγάρια που απαρτίζουν αυτή τη στροφή του πρωταθλήματος έχουν τη διάθεση να μας εκπλήξουν. Από αυτή την αγωνιστική δεν υπάρχει αυτό που λέμε μεγάλο ντέρμπι, αλλά όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους για τους πρωτοπόρους και ευκαιρίες για τις υπόλοιπες ομάδες.
Το Δύναμη Αμαράντων-ΠΑΟΚ Κοσμίου είναι ένα από αυτά, αφού το Κόσμιο φαίνεται να έχει ανέβει αγωνιστικά. Για τη Δύναμη δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι μιας και είναι το μεγάλο φαβορί πριν από το ματς κάτι που πρέπει να αποδείξει στο τέλος του αγώνα. Ο Μέγας θα αγωνιστεί μέσα στο Θρυλόριο με τον Πόντο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η μεγάλη νίκη που πέτυχε στο τέλος με τις Σάπες, αλλά γενικότερα έχει κάνει σημαντικά βλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ίασμος είναι μια ομάδα που πολλές φορές με κάποιον τρόπο σβήνει το επιθετικό του παιχνίδι, αλλά καλό είναι ότι το βρίσκουν γρήγορα και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογία. Από τα πιο αμφίρροπα ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Γρατινή και στο Νέο Σιδηροχώρι. Και οι δυο έχουν τις πληγές τους αλλά και τα ατού για οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν και όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από την ισοπαλία, σίγουρα οι δυο τους δεν θέλουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο τέλος. Τα Παγούρια είναι μια ομάδα ψυχολογίας. Έτσι και δεχτεί ένα γκολ πολύ νωρίς τότε σαν να σκοτεινιάζουν όλα μπροστά τους, και αυτό το έχουμε δει πολλές φορές μέχρι τώρα. Ενώ όλα βαδίζουν σωστά κάτι πάντα γίνεται και χάνουν τους βαθμούς. Από την άλλη ο Ορφέας Στρύμης παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας γνωρίζει ότι απέναντι του είναι μια ομάδα που σε μεγάλο βαθμό είναι στα μέτρα του. Η Ελπίδα Σαπών και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής θεωρητικά δεν θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε Αγίους Θεοδώρους και Αλανότοπο.
Πρόγραμμα (19η αγωνιστική)
Δόξα Γρατινής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Δύναμη Αμαράντων-ΠΑΟΚ Κοσμίου
Πόντος Θρυλορίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων
Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (15:00 Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης)
ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αλανότοπος (17:00 Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης)
Βαθμολογία
1. Δύναμη Αμαράντων 47 (48-8)
2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 43 (38-15)
3. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 42 (53-14)
4. Δόξα Γρατινής 35 (38-15)
5. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 31 (37-20)
6. Ελπίδα Σαπών 28 (32-25)
7. Πόντος Θρυλορίου 27 (23-26)
8. ΠΑΟΚ Κοσμίου 22 (25-32)
9. Αναγέννηση Παγουρίων 15 (13-37)
10. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 12 (19-51)
11. Αλανότοπος 5 (11-62)
12. Ορφέας Στρύμης 4 (14-46)
Επόμενη αγωνιστική
Δύναμη Αμαράντων-Δόξα Γρατινής
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορφέας Στρύμης
ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών
Αλανότοπος-Πόντος Θρυλορίου
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα παρακολουθούμε στη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Μέχρι και αυτή τη στιγμή και τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όλα είναι ρευστά για τον πρωταθλητή.
Ο πρώτος, που είναι το Ατσάλι Αρχοντικών, απέχει μόνο τέσσερις βαθμούς από τον πέμπτο που είναι ο Ηρακλής Καλλίστης. Και βέβαια ανάμεσα σε αυτούς τους δυο υπάρχουν τρεις ομάδες που δεν θα αφήσουν τίποτα να πάει χαμένο πριν δώσουν την μάχη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Από αυτή την αγωνιστική σίγουρα ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στο Φανάρι με τα Αρχοντικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι αγώνες δεν έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί μέσα στην έδρα του Αετού, ενώ η Φιλία παίζει με τον Κομψάτο που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το μπαμ κερδίζοντας το Ατσάλι 1-0. Και ασφαλώς το Πανθρακικός Β’-ΠΑΟΚ Κομοτηνής Β’ θα είναι μια ευκαιρία για παιδιά των ακαδημιών των συγκεκριμένων συλλόγων να δείξουν τις αρετές τους μέσα στο γήπεδο.
Πρόγραμμα (15η αγωνιστική)
Αετός Μίσχου-Ηρακλής Νέας Καλλίστης
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ Κομοτηνής
ΑΟ Φναρίου-Ατσάλι Αρχοντικών
Κομψάτος Πολυάνθου-Φιλία
Ρεπό Πόντος Κομοτηνής
Βαθμολογία
1. Ατσάλι Αρχοντικών 25 (26-20)
2. ΑΟ Φαναρίου 25 (37-18)
3. ΑΠΣ Φιλία 25 (38-19) *
4. Αετός Μίσχου 22 (39-27) *
5. Ηρακλής Καλλίστης 21 (25-23) *
6. ΠΑΟΚ Κομοτηνής Β’ 15 (19-28) *
7. Πανθρακικός Β’ 15 (20-23) *
8. Κομψάτος Πολύανθου 13 (24-32)
9. Πόντος Κομοτηνής 4 (15-55)
*έχουν κάνει ρεπό
Επόμενη αγωνιστική
ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αετός Μίσχου
Ηρακλής Νέας Καλλίστης-Πόντος Κομοτηνής
ΚομψάτοςΠολυάνθου-ΑΟ Φαναρίου
Φιλία- Πανθρακικός
Ρεπό Ατσάλι Αρχοντικών
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Ξανά στην ενεργό δράση για το γυναικείο ποδόσφαιρο με την 8η αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα βέβαια είχαμε τη νίκη της Ροδόπης ‘87 επί του Ηρακλή Νέου Ζυγού με 0-3 που ζευγάρωσε τις νίκες της μέχρι τώρα. Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα έχει μια δύσκολη αναμέτρηση μπροστά του, αφού θα αγωνιστεί με τους πρωτοπόρες, την Βασίλισσα Θράκης, που δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ροδόπη ‘87 θα κάνει το ρεπό της σε αυτή τη στροφή του πρωταθλήματος παρακολουθώντας σίγουρα τις αντιπάλους για να κάνει το ανάλογο scouting.
Πρόγραμμα (8η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Βασίλισσα Θράκης (Κυριακή 15:00 Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης)
Ορέστης Ορεστιάδας-Ηρακλής Νέου Ζυγού
Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης-Ποντιακός Αλεξανδρούπολης
Ρεπό Ροδόπη 87
Βαθμολογία
1.Βασίλισσα Θράκης 15 (24-1) **
2.Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 12 (20-5) *
3.Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης 9
4.ΠΑΟΚ Κομοτηνής 9
5.Ορέστης Ορεστιάδας 9
6.Ροδόπη ’87 6
7.Ηρακλής Ζυγού 0
Επόμενη αγωνιστική (16/02)
Βασίλισσα Θράκης-Ροδόπη 87
Ηρακλής Νέου Ζυγού-ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Ορέστης Ορεστιάδας-Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης
Ρεπό Ποντιακός Αλεξανδρούπολης
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News