Επιμόρφωση στρατιωτικών στο θέμα της περιβαλλοντικής προστασίας | xronos.gr
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Επιμόρφωση στρατιωτικών στο θέμα της περιβαλλοντικής προστασίας

22/11/18 - 10:00
234235346-45_4.jpg

Μοιραστείτε το

Εισηγητές ήταν ο Ιωάννης Φαλέκας, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Φώτιος Τσάγκας εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και Αξιωματικοί περιβάλλοντος της Μεραρχίας

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, συνεχίζει να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί δράσεις, που έχουν σκοπό τη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού, αλλά και την ενημέρωσή του για επίκαιρα θέματα της εποχής, όπως αυτό της περιβαλλοντικής προστασίας, διαχείρισης και οργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, διοργανώθηκε, με μέριμνα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος», στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, ημερίδα με θέμα «Προστασία περιβάλλοντος μέσω της διαχείρισης ενέργειας».  

Στην ημερίδα, παρουσιάσθηκαν επίκαιροι προβληματισμοί, τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και δράσεις που έχουν αναπτυχθεί από την Μεραρχία, σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης (διαλογής) των απορριμμάτων στην πηγή. Εισηγητές ήταν ο Ιωάννης Φαλέκας, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Φώτιος Τσάγκας ως εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Στέρεων Αποβλήτων (ΒΙΑΜΑΘ), καθώς και αξιωματικοί περιβάλλοντος της Μεραρχίας.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr