Συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών | xronos.gr
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ

Συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

27/02/25 - 13:43
Συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Μοιραστείτε το

Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από την τραγωδία

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη φονική σύγκρουση των τρένων. Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης τιμά τη μνήμη τους με ένα συγκινητικό μήνυμα, σχηματίζοντας με τα σώματα τους το νούμερο «57» όσα τα αθώα θύματα κρατώντας κεριά στα χέρια, υπενθυμίζοντας πως η δικαίωση των θυμάτων παραμένει ζητούμενο για την ελληνική κοινωνία.

Την ίδια ώρα, σε πολλές πόλεις της χώρας ετοιμάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Στη Θράκη, κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές πλατείες της Κομοτηνής, της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, όπου πολίτες θα εκφράσουν την οργή και τη θλίψη τους, ζητώντας δικαιοσύνη και μέτρα για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Δύο χρόνια μετά, ο απόηχος της τραγωδίας παραμένει δυνατός, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων και την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr