Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Κομοτηνής έκοψαν βασιλόπιτα | xronos.gr
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Κομοτηνής έκοψαν βασιλόπιτα

26/01/23 - 8:00
Εκπρόσωποι των φροντιστηρίων κατά την κοπή της βασιλόπιτας

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Σωτήρης Αμανατιάδης

Κοπή πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης-παράρτημα Κομοτηνής το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων. Με ευχές για μια καλή εκπαιδευτική χρονιά γεμάτη πρόοδο, κόπηκε η πίτα και φλουρί έπεσε στον Σωτήρη Αμανατιάδη καθηγητή και συνιδιοκτήτη του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Θεώρημα». Ο ίδιος παρέλαβε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Στέφανο Δημητρακόπουλο το δώρο του, ενώ όλοι ευχήθηκαν να είναι πάντα τυχερός.


Απολογισμός των χρόνων πανδημίας με το βλέμμα στο μέλλον
Αν μη τι άλλο τα χρόνια της πανδημίας που πέρασαν ήταν δύσκολα και πρωτόγνωρα και για τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της περιοχής μας, καθώς έπρεπε και αυτά με τη σειρά τους να προσαρμοστούν στις συνθήκες διδασκαλίας επί κορωνοϊού και ταυτόχρονα να προετοιμάσουν όσο καλύτερα μπορούν τους μαθητές τους για το σχολείο.

Ο τυχερός κος Αμανατιάδης παραλαμβάνει το δώρο του από τον κο Δημητρακόπουλο

Ο πρόεδρος κος Δημητρακόπουλος μίλησε στον «Χ» για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν τα φροντιστήρια και τα σχέδια για το μέλλον. «Οι προηγούμενες χρονιές (σ.σ. της πανδημίας) ήταν αρκετά καινούργιες για εμάς, καθώς είδαμε πράγματα τα οποία πρώτη φορά αναγκαστήκαμε να κάνουμε, όπως τα διαδικτυακά μαθήματα» δήλωσε. Μέσω της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ), ο Σύλλογος παρείχε την απαραίτητη πληροφόρηση, ώστε η δουλειά τους να συνεχίζεται απρόσκοπτα. Όπως είπε «αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε με διαφορετικές συνθήκες. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν στις αλλαγές που έγιναν και με τη σειρά μας προσαρμοστήκαμε για το καλό των παιδιών. Τις προηγούμενες δύο χρονιές προετοιμάσαμε τα παιδιά μας να δώσουν πανελλαδικές, υπό καθεστώς διαδικτυακών μαθημάτων. Όμως δεν πέσαμε ως Νομός Ροδόπης και τα νούμερα των επιτυχόντων έμειναν σταθερά».

Ο στόχος και ο προγραμματισμός του Συλλόγου για τη νέα χρονιά δεν είναι μόνο οι μαθητές να προετοιμαστούν σωστά διδακτικά, αλλά να υπάρχει η σωστή ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την ψυχολογία τους. Για αυτόν τον λόγο ο Σύλλογος «προσπαθεί να μάθει όλο και περισσότερα καινούργια πράγματα, ώστε να μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε μέσα στις τάξεις μας» κατέληξε ο πρόεδρος.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr