Εγκαινιάστηκε το δικηγορικό γραφείο της Ιωάννας Λεοντή και του Ιωάννη Κουμούσογλου | xronos.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΟΥΖΟΥ 2 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Εγκαινιάστηκε το δικηγορικό γραφείο της Ιωάννας Λεοντή και του Ιωάννη Κουμούσογλου

20/06/23 - 8:00
Εγκαινιάστηκε  το δικηγορικό γραφείο  της Ιωάννας Λεοντή και του Ιωάννη Κουμούσογλου

Πλήθος αγαπημένων προσώπων και συγγενών ευχήθηκαν στο ανδρόγυνο  

Τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου της Ιωάννας Λεοντή και του συζύγου της Ιωάννη Κουμούσογλου έγιναν την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον 1ο όροφο στην οδό Αποστόλου Σούζου 2 στην Κομοτηνή, με πλήθος αγαπημένων προσώπων και συγγενών να δίνουν το παρών.

Η Ιωάννα Λεοντή δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω μαζί με τον σύζυγό της επίσης δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω και υποψήφιο διδάκτορα Πολιτικής Δικονομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ιωάννη Κουμούσογλου διατηρούν το δεύτερο δικηγορικό γραφείο τους στον Λιμένα Θάσου.

Η Ιων. Λεοντή έχει δύο μεταπτυχιακά με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, στα Οικονομικά και στο Δίκαιο των επιχειρήσεων ενώ μέρος των σπουδών της έχει πραγματοποιήσει στην Γερμανία, μιλώντας και την γερμανική γλώσσα.

Εξελίσσοντας την εργασία τους και στην πόλη μας το ζευγάρι παρέχει τις υπηρεσίες του στην Κομοτηνή καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 15:00 και από τις 17:30 μέχρι τις 21:00 στο νέο του χώρο.

Οι δύο νομικοί βρίσκονται στην ενεργή δικηγορία από τον Νοέμβριο του 2014 και διαχειρίζονται πλήθος υποθέσεων ευρείας θεματολογίας.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr