Πρωταγωνίστριες οι γυναίκες στην ετήσια βασιλόπιτα του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής | xronos.gr
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ & BLUE TRAVEL

Πρωταγωνίστριες οι γυναίκες στην ετήσια βασιλόπιτα του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής

23/01/23 - 15:14
Πρωταγωνίστριες οι γυναίκες στην ετήσια βασιλόπιτα του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Ευχές από τον πρόεδρο Νίκο Λυκούδη, μεγάλα δώρα για τυχερούς

Με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες εργαζόμενες, το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής κι η ταξιδιωτική εταιρία Blue Travel έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτά τους το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στο κατάστημα εστίασης «Ρεφενέ».

Τη βασιλόπιτα έκοψαν από κοινού οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Γεωργία Αναγνώστου και Νεσλιχάν Κιοσσέ, μαζί με τη λογίστρια Εμέλ Καβάκ. Σε κλίμα φιλικό, όπως άλλωστε είναι το εργασιακό περιβάλλον σε Αστικό ΚΤΕΛ και Blue Travel, οι εργαζόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, να διασκεδάσουν και να συζητήσουν για πολλά.

Η βραδιά περιελάμβανε και δώρα στους τυχερούς που πέτυχαν τα φλουριά, με το μεγάλο δώρο να είναι δωροεπιταγή 200 ευρώ από το κατάστημα ένδυσης-υπόδησης Κασάπης στον πεζόδρομο Ερμού, κι επίσης να δίνονται 50 ευρώ για καύσιμα από το πρατήριο Τζαμπαζλής BP και μία δωρεάν διεκπεραίωση ανανέωσης πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας από νεοσύστατο Γραφείο N Drive Κομοτηνής.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής και της Blue Travel Νίκος Λυκούδης ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους των εταιριών για την εμπιστοσύνη, τη δουλειά και το μεράκι τους, ευχόμενος υγεία κι ασφαλή δρομολόγια!

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr