Σύγχρονο εξοπλισμό δώρισε το φροντιστήριο Πολυδύναμο στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης | xronos.gr
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Σύγχρονο εξοπλισμό δώρισε το φροντιστήριο Πολυδύναμο στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης

24/01/23 - 12:12
Σύγχρονο εξοπλισμό δώρισε το φροντιστήριο Πολυδύναμο στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης

Λόγω του άξιου έργου που παράγει προς την τοπική κοινωνία

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πολυδύναμο παρέδωσε σύγχρονο εξοπλισμό προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι αναγνωρίζει το άξιο έργο που επιτελεί προς την τοπική κοινωνία. Έτσι, ο ένας εκ των ιδιοκτητών και καθηγητής του φροντιστηρίου «Πολυδύναμο» Ηρακλής Χατζηιωαννίδης δώρισε την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου σύγχρονο υπολογιστικό εξοπλισμό γραφείου για τις ανάγκες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης.

Η συνεργασία όμως των δύο πλευρών δεν είναι κάτι που ξεκίνησε μόλις τώρα. Το φροντιστήριο Πολυδύναμο και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ένωσαν τις δυνάμεις τους εδώ και κάποιο καιρό. Πρώτα από όλα διοργανώθηκε από κοινού  πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. «Μόλις ξεκινήσαμε την συνεργασία μας» ανέφερε τότε ο κος Χατζηιωαννίδης και έτσι άνοιξε ο ασκός του Αιόλου ζητώντας την βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ώστε ακόμα περισσότεροι πολίτες της Κομοτηνής να μάθουν Πρώτες Βοήθειες.

Για αυτόν τον σκοπό ανέφερε προς τα μέλη της Ομάδας, «θα συνεργαστούμε για τον σκοπό αυτό», ενώ ζήτησε οι ίδιοι να πραγματοποιήσουν και δωρεά απινιδωτών στην πόλη της Κομοτηνής ξεκινώντας τον περασμένο Νοέμβριο από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης. Αυτή η συνεργασία μόνο καλό έχει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για μια Ομάδα με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα και προσφορά στην περιοχή μας και ένα φροντιστήριο που πέραν των αξιών της εκπαίδευσης, προωθεί μέσων τέτοιων δράσεων την πραγματική έννοια της παιδείας.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr