Ζ. Ιωακειμίδου: Εύστοχα τα θέματα Φυσικής, απαιτούσαν γνώση κι εμβάθυνση | xronos.gr
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ»

Ζ. Ιωακειμίδου: Εύστοχα τα θέματα Φυσικής, απαιτούσαν γνώση κι εμβάθυνση

10/06/22 - 13:20
ioakeimidoy.jpg

Η φυσικός αναλύει

Με Ιστορία, Φυσική και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα θέματα Φυσικής αναλύει στο www.xronos.gr η φυσικός και συνιδιοκτήτρια του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Πολυδύναμο» Ζάνα Ιωακειμίδου.

Χαρακτήρισε τα θέματα «εύστοχα», γιατί «εξετάζουν τις γνώσεις των υποψηφίων στη Φυσική όχι μόνο στη Γ’ Λυκείου αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του Λυκείου». Σύμφωνα με τη φυσικό το διαγώνισμα κάλυψε «μεγάλο μέρος της ύλης, είναι όντως διαβαθμισμένης δυσκολίας και υπάρχουν ερωτήματα τα οποία απαιτούν πολύ καλή γνώση κι εμβάθυνση στις έννοιες της Φυσικής, στα οποία θα ξεχωρίσουν οι άριστες επιδόσεις των υποψηφίων, που δούλεψαν εντατικά και βαθιά στη μελέτη του μαθήματος».

Σε άλλη αποστροφή του λόγου της, υπογράμμισε πως οι υποψήφιοι του φροντιστηρίου ήταν «πλήρως προετοιμασμένοι στο ν’ ανταποκριθούν στα θέματα. Δεν τους εξέπληξε οτιδήποτε, ήταν θέματα βατά κι αντιμετωπίσιμα για τους μαθητές μας. Γι’ αυτό περιμένουμε άριστες επιδόσεις από αρκετούς μαθητές. Ευχόμαστε ο καθένας να λάβει τ’ αποτελέσματα που είναι ανάλογα της προσπάθειας που κατέβαλε».

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr