Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι προφυλακίζει τον Εκρέμ Ιμάμογλου ενόψει δίκης για κατηγορίες περί διαφθοράς

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πόθεν Έσχες υπάρχουν αλλαγές με πιο σημαντική ότι τα στοιχεία της περιουσιακής κατάστασης θα μπορούν να αντληθούν αυτόματα
Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2025 έχει παραταθεί η προθεσμία για την υποβολή του Πόθεν Έσχες.
Ειδικότερα, στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας που κατατέθηκε πριν από μερικές ημέρες, αναφέρεται ότι η παράταση δόθηκε, «επειδή λειτουργεί η νέα πλατφόρμα υποβολής Δ.Π.Κ. και Δ.Ο.Σ. για πρώτη φορά μέσω διαλειτουργικότητας μεγάλου αριθμού φορέων, απαιτείται ο απαραίτητος χρόνος για την εξοικείωση των χρηστών με αυτή».
Επιπλέον, πρέπει να εξασφαλισθεί ότι δεν θα προκληθούν προβλήματα στο σύστημα από την ταυτόχρονη υποβολή μεγάλου αριθμού αιτήσεων από τους υπόχρεους μέχρι το τέλος του έτους.
Με αλλαγές η πλατφόρμα Πόθεν Έσχες
Σημειώνεται πως στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΠΟΘΕΝ υπάρχουν αλλαγές με πιο σημαντική ότι τα στοιχεία της περιουσιακής κατάστασης θα μπορούν να αντληθούν αυτόματα με τους φορολογούμενους να επιβεβαιώνουν απλώς ότι τα στοιχεία είναι σωστά.
Πηγή: parapolitika.gr
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News