Αγορά Εργασίας στη Ροδόπη (13-05-2025): Εταιρείες και επιχειρήσεις σε αναζήτηση προσωπικού

Ανάρτηση σε υψηλούς τόνους
Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση, για την αυστηροποίηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, εξαπολύει με ανάρτησή του ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου.
Ευθέως κάνει λόγο για κοροϊδία των πολιτών και ζητάει να μπει τέλος στον εμπαιγμό.
Η ανάρτησή του: «Φαίνεται ότι έχουν χάσει πλήρως τον έλεγχο μέσα στο 3ο κύμα της πανδημίας που βρισκόμαστε και αντί για ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της, καταφεύγουν και πάλι σε επικοινωνιακές κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού.
Ποιον κοροϊδεύουν, μετά από τέσσερις μήνες αποτυχημένου λοκ ντάουν, με το άνοιξε-κλείσε ως ακορντεόν , όταν σήμερα μιλούν για το δήθεν νέο έξυπνο λοκ ντάουν!
Σε ποιον άραγε γίνονται πλέον πιστευτοί, ότι με τέτοια σπασμωδικά, απερίσκεπτα, αναποτελεσματικά και οριζόντια μέτρα, θα τιθασεύσουν την πανδημία;
Δυστυχώς για άλλη μια φορά, το μάρμαρο θα πληρώσουν οι συνήθεις ύποπτοι, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και ο κόσμος της εργασίας. Θύματα τους εκ νέου η γνώση, η μόρφωση των παιδιών μας που έχουν εξαντληθεί από το συνεχές άνοιξε κλείσε των σχολείων!
Επιτέλους , κύριοι της κυβέρνησης, φτάνει. Δεν αντέχεται πλέον άλλος εμπαιγμός!».
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News