Οι Blues_335 ζωντανά στη «Μαρμελάδα», με ελεύθερη είσοδο | xronos.gr
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι Blues_335 ζωντανά στη «Μαρμελάδα», με ελεύθερη είσοδο

13/03/23 - 13:49
Οι Blues_335 ζωντανά στη «Μαρμελάδα», με ελεύθερη είσοδο

Γιορτάζουν 30 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα

Οι Blues_335 [μπλουζ_τρία-τριάντα-πέντε] επιστρέφουν στην Κομοτηνή με… ανανεωμένη σύνθεση και ανεβασμένη διάθεση για να γιορτάσουν 30 χρόνια «ζωής»!  Μετά το αναγκαστικό «διάλειμμα» λόγω πανδημίας, το ηλεκτρικό κουαρτέτο θα βρεθεί και πάλι στην πόλη, αυτή τη φορά στο WineBar Μαρμελάδα για μια βραδιά ανόθευτου, 100% ηλεκτρικού μπλουζ, την Παρασκευή17Μαρτίου 2023, με ελεύθερη είσοδο!

Τα μπλουζ αποτελούν τη βάση όλης της σύγχρονης δυτικής μουσικής. Από την ποπ, τη ροκ, την τζαζ, τη σόουλ και την ντίσκο και κάθε είδος… ενδιάμεσα, όλα τα ιδιώματα που συντροφεύουν τις ζωές μας τα τελευταία τουλάχιστον 70 χρόνια έχουν ως βάση τη μουσική που «γεννήθηκε» στις φυτείες του αμερικανικού Νότου στις αρχές του περασμένου αιώνα!

Ακουστικά στην αρχή και ηλεκτρικά αργότερα, τα μπλουζ κατέκτησαν τον κόσμο και παραμένουν επίκαιρα μέχρι και τις μέρες μας, εκφράζοντας συναισθήματα και προσφέροντας ψυχαγωγία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των εθνοτήτων, έχοντας καθιερωθεί ως μία παγκόσμια μουσική «γλώσσα» που «μιλάει» απευθείας στην καρδιά και την ψυχή.

Με βασικό συστατικό τον αυτοσχεδιασμό αλλά και την αλληλεπίδραση με το κοινό, τα μπλουζ απολαμβάνονται κυρίως «ζωντανά» και η πόλη της Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια δυνατή «δόση» αυθεντικού, ανόθευτου και 100% ηλεκτρικού μπλουζ από τέσσερις «βετεράνους» του είδους στην Ελλάδα οι οποίοι (επαν)ενώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017, μετά από 24 χρόνια… διάλειμμα!

Οι Blues_335 είναι οι:

Κώστας Μαδεμλής | ηλεκτρική κιθάρα 335, τραγούδι

Γιάννης Τσίγκας | ηλεκτρική κιθάρα 335

Λάζαρος Σιμιτσής | τύμπανα, τραγούδι

Γιάννης Αρτζόγλου | ηλεκτρικό μπάσο

Πληροφορίες

Πότε; Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Πού; WineBar Μαρμελάδα, Πλατεία Ειρήνης 18 | Κομοτηνή

Τηλέφωνο κρατήσεων 2531100360

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr