Απέκτησε ευρωπαϊκό κωδικό η Χούτος catering | xronos.gr
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ

Απέκτησε ευρωπαϊκό κωδικό η Χούτος catering

14/11/12 - 12:00

Μοιραστείτε το

Το μοναδικό εργαστήριο παρασκευής τροφίμων με τις απόλυτες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το εργαστήριο ΧΟΥΤΟΥ στη Νυμφαία Ροδόπης Με τζίρο 9,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου κλείνει η φετινή χρονιά για την εταιρία που έχει βάλει την σφραγίδα της σε εξασφάλιση γευμάτων νοσοκομείων, ιδρυμάτων, στρατού, πανεπιστημίων, βρεφονηπιακών σταθμών, σε πλήθος συνεδρίων και εκδηλώσεων αυξημένων απαιτήσεων

Αδειοδοτήθηκε  με ειδικό κωδικό ως πλήρες εργαστήριο το μοναδικό που έχει κωδικό Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορεί να πουλάει τα προϊόντα σε όλη την Θράκη πραγματοποιώντας εξαγωγές στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε  τρίτες χώρες αυτό που δημιουργήθηκε υποδειγματικά στο πρώην δημοτικό περίπτερο Νυμφαίας, Chateau Nouveau. Η επιχείρηση επένδυσε σ΄ ένα σύγχρονο εργαστήριο προϊόντα catering  δίνοντας μεγάλη βαρύτητα Για το σκοπό αυτό επένδυσε πάνω από 150.000 ευρώ, θα απασχολήσει 10 άτομα σε νέες θέσεις εργασίας και θα αναπτύξει δραστηριότητα στον τομέα του μπαίνοντας δυναμικά στον ανταγωνισμό και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως εξ άλλου έχει βάλει την σφραγίδα της η επιχείρηση Χούτου.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΔΙΑ ΕΒΡΟΥ

Η εταιρία αναμένει την προκήρυξη του τουριστικού περιπτέρου και του ξενώνα της Δαδιάς κι αναμένει τις επόμενες μέρες την δημοσίευσή  της. Έτσι  έχει καταρτίσει πλήρη τεχνοοικονομική μελέτη για ανάπλαση κι αξιοποίηση του χώρου στα πρότυπα του τουριστικού περιπτέρου Νυμφαίας μόνο που εκεί θα υπάρχει  επί πλέον και ξενώνας φιλοξενίας των 20 δωματίων, τεσσάρων αστέρων.

Η εταιρία catering υπενθυμίζουμε ότι έχει συμβολαιοποιημένα την παρασκευή ημερησίως 25.000 μερίδων φαγητού σε νοσοκομεία, ιδρύματα, στρατό πανεπιστήμια, βρεφονηπιακούς σταθμούς, κλινικές, αναλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων συνεδρίων ημερίδων κλπ. «Μικροχαρές μικρολύπες είναι η ζωή μας. Το θέμα είναι τι θα αφήσουμε» λέει με στωικότητα διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία και το χαμόγελό του ο Αντώνης Χούτος που αν και βρίσκεται σε συντηρητικό βηματισμό αναπτύσσει την εταιρία. 
ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η επίσημη δήλωση που κάνει στο «Χ» είναι ότι .παρά την γενική κρίση η εταιρία  φέτος θα κλείσει  ένα κύκλο εργασιών με τζίρο από 8 στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου όταν ο κλάδος εστίασης  είναι πεσμένος. Η ΧΟΥΤΟΣ CATERING υπενθυμίζουμε ότι  σε αυτή την δύσκολη εποχή  δημιούργησε 40 θέσεις εργασίας από τις οποίες  οι 30 στην Θράκη και οι 10 θέσεις στην Θεσσαλία.
Να λοιπόν που υγιείς επιχειρηματίες πάντα και στις δύσκολες στιγμές με την δουλειά την επιμονή και την στήριξη των ελληνικών προϊόντων και παράπλευρων επιχειρήσεων κάνουν την διαφορά, διεκδικώντας σθεναρά με τα ποιοτικά του εχέγγυα το δικό τους μερίδιο στην αγορά. Ακόμη και την ασυνέπεια του ελληνικού δημοσίου, να καταβάλλει το ΦΠΑ, το οποίο απαιτεί εγκαίρως από την επιχείρηση, παρά τις καθυστερήσεις πληρωμών δεδουλευμένου έργου την αντιμετωπίζει με υπομονή και καλή διάθεση επιδιώκοντας όμως να  διασφαλίζει τα συμφέροντας της εταιρίας που θεωρείται ο leader  στο χώρο με ένα στρατό εργαζομένων, σεφ, παρασκευαστών, ποιοτικού ελέγχου κάτω από τις αυστηρές οδηγίες του Αντώνη Χούτου για να μη γίνει καμιά έκπτωση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων, στις πρώτες ύλες και τον τρόπο παρασκευής τους. Αυτά τα στοιχεία κάνουν την διαφορά και αυτά καθιστούν την επιχείρηση στην τέταρτη θέση στον κλάδο.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr