Το ΙΕΚ ΔΥΠΑ με πλήθος εκπαιδευόμενων έκοψε τη βασιλόπιτά του | xronos.gr
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το ΙΕΚ ΔΥΠΑ με πλήθος εκπαιδευόμενων έκοψε τη βασιλόπιτά του

26/01/23 - 8:00
Το ΙΕΚ ΔΥΠΑ με πλήθος  εκπαιδευόμενων έκοψε  τη βασιλόπιτά του

Έχει πάνω από 150 σπουδαστές από 18 έως και 40 ετών στην Κομοτηνή

Το ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Κομοτηνής έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2023 με πλήθος εκπαιδευόμενων, προσωπικού και διοίκησης να δίνει το παρών και να εύχεται μια καλή δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώση και εμπειρία. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την συμβολή της διευθύντριας Κατερίνας Στούρου. Η βασιλόπιτα κόπηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Συμμετείχαν όλα τα τμήματα, τα οποία είναι περίπου 10 στον αριθμό.


Πάνω από 150 εκπαιδευόμενοι όλων των ηλικιών στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ της Κομοτηνής
Το μεγαλύτερο μέρος των εκπαιδευόμενων παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας. Στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ φοιτούν πάνω από 150 εκπαιδευόμενοι και το ενδιαφέρον για φοίτηση είναι μεγάλο. Μάλιστα και από τις γειτονικές πόλεις έρχονται στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την Τίνα Δροσίδου που διδάσκει στο ΙΕΚ εκπαιδεύονται άνθρωποι που είναι ακόμα και 40 και 50 ετών που θέλουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον ή θέλουν να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο. «Όπως η πόλη της Κομοτηνής έτσι και το ΙΕΚ ΔΥΠΑ είναι πολυπολιτισμικό, καθώς υπάρχουν χριστιανοί και μουσουλμάνοι» δήλωσε.

Μετά το Δ’ εξάμηνο είναι υποχρεωτικό οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν με επιτυχία την πρακτική τους και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για αυτούς που επιλέγουν το ΙΕΚ ΔΥΠΑ για την φοίτησή τους.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr