Και φέτος το καλοκαίρι θερινό σινεμά στην Κομοτηνή | xronos.gr
ΔΗΠΕΘΕ

Και φέτος το καλοκαίρι θερινό σινεμά στην Κομοτηνή

22/04/22 - 8:00
234234325_1.jpg

Συναυλίες με μεγάλα ονόματα έρχονται στην πόλη

Ένα «πολύ πλούσιο πολιτιστικά καλοκαίρι» στην πόλη μας, υποσχέθηκε μέσα από τη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Νότης Χαραλαμπίδης.

Όπως έκανε γνωστό και φέτος, αρχής γενομένης τη Δευτέρα 13 Ιουνίου κι όλο το καλοκαίρι Δευτέρα-Τετάρτη, θα πραγματοποιούνται προβολές κινηματογράφου στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, και μάλιστα νέων ταινιών απόντος άλλου σινεμά στην πόλη. Το θερινό σινεμά κατά τον κο Χαραλαμπίδη θα λειτουργήσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Ακόμη, οι υπόλοιπες ημέρες του καλοκαιριού, θα είναι γεμάτες θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και λοιπά πολιτιστικά δρώμενα στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ. Ήδη έχουν κλειστεί πολύ γνωστές παραστάσεις που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές στην Αθήνα, ενώ από ονόματα συναυλιών μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν οι Πυξ Λαξ, η Καίτη Γαρμπή και ο Γιάννης Αγγελάκας.

Στο μεσοδιάστημα, μέχρι το καλοκαίρι στο χειμερινό ΔΗΠΕΘΕ θα ανέβουν οι θεατρικές παραστάσεις από τα τμήματα ερασιτεχνών ενηλίκων κι εφήβων του ΔΗΠΕΘΕ (παραστάσεις «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και «Οι Μικρές Κυρίες»), ενώ στα μέσα Μαΐου θα φιλοξενηθούν πολιτιστικές δράσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ στο περιθώριο των Ελευθερίων.

Ο Νότης Χαραλαμπίδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως ο σχεδιασμός της διοίκησης θα πραγματοποιηθεί κανονικά, δεδομένης και της άρσης των περιορισμών που επέβαλε ο κορωνοϊός. «Χρειαζόμαστε δράσεις πολιτισμού, γιατί δυστυχώς τις στερηθήκαμε για δύο χρόνια λόγω της πανδημίας» ήταν το μήνυμα του κου Χαραλαμπίδη συνοδευόμενο με ευχές για Καλό Πάσχα.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr