Ποντιακοί χοροί, τραγούδι και πολύ κέφι από τον Σύλλογο «Ο Εύξεινος Πόντος» | xronos.gr
ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Ποντιακοί χοροί, τραγούδι και πολύ κέφι από τον Σύλλογο «Ο Εύξεινος Πόντος»

14/03/23 - 8:00
Ποντιακοί χοροί, τραγούδι  και πολύ κέφι από τον Σύλλογο «Ο Εύξεινος Πόντος»

Παρουσιάστηκαν χορευτικά τμήματα του Συλλόγου όλων των ηλικιών 

Με πολύ κέφι, ποντιακούς χορούς και τραγούδια ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος» πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του. Το κέντρο Ποσειδώνιο στο οποίο έλαβε χώρα ο χορός, γέμισε ασφυκτικά από άτομα κάθε ηλικίας. Το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου ο Σύλλογος παρουσίασε το έργο που επιτελείται στα χορευτικά του τμήματα, που όλα φορούσαν παραδοσιακές φορεσιές και με πάθος και μεράκι χόρεψαν ποντιακά. Αποτέλεσμα ήταν να κερδίσουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος τίμησε τους αριστούχους μαθητές και επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Παρόντες ήταν και οι επίσημοι όπως ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Νότης Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής Νίκος Σωτηρακόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν ο Μπάμπης Ιωακειμίδης και ο Χρήστος Ιωαννίδης στο τραγούδι, ο Τάσος Πετρόπουλος στη λύρα και το τραγούδι, ο Παναγιώτης Στεφανίδης στην λύρα, ο Κώστας Κασιμίδης στο αγγείο, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης και ο Γιώργος Φωτιάδης στο νταούλι.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr