Βραβεύονται διακεκριμένες γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη | xronos.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ «ΗΛΥΣΙΑ»

Βραβεύονται διακεκριμένες γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

09/03/25 - 9:00
Βραβεύονται διακεκριμένες  γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

Μοιραστείτε το

Προβολή της ταινίας Φόνισσα παρουσία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Εύας Νάθενα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων και το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών - Θυμάτων Βίας, διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης του βίου και έργου σπουδαίων γυναικών του τόπου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου ώρα 18.30 στον κινηματογράφο Ηλύσια.

Θα βραβευτούν γυναίκες οι οποίες ξεχώρισαν με την παρουσία τους η καθεμία στον τομέα της. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ειδική προβολή της ταινίας «Φόνισσα» με επίτιμες προσκεκλημένες την πρωταγωνίστρια της ταινίας Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη σκηνοθέτιδα Εύα Νάθενα και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τις δύο δημιουργούς, οι οποίες θα μοιραστούν σκέψεις και απόψεις για την γυναικεία παρουσία και ταυτότητα στον κινηματογράφο και την κοινωνία γενικότερα. Θα πραγματοποιηθεί ένα εποικοδομητικός διάλογος γύρω από το έργο του Παπαδιαμάντη και την θέση της γυναίκας διαχρονικά καθώς και τη σημασία της τέχνης ως μέσου κοινωνικού προβληματισμού.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr