Βασιλόπιτα και ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης | xronos.gr
ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασιλόπιτα και ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης

05/02/23 - 23:32
Βασιλόπιτα και ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης

Παρουσιάστηκε εισήγηση για την ιατρική στην ζωγραφική από τον Γ. Ξανθοπουλίδη

Το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης έκοψε τη βασιλόπιτα του για το νέο έτος, πραγματοποιώντας παράλληλα μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που σχετίζεται με την ιατρική και την τέχνη. Η κοπή της πίτας έλαβε χώρα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, παρουσία αρκετών μελών που γέμισαν την αίθουσα, του ΔΣ και πολιτικών-αυτοδιοικητικών.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων έκοψε την πίτα και αναφέρθηκε στην μεγάλη εθελοντική προσφορά του Σωματείου στην τοπική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια. Παρών ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Μουρτίδης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής Νίκος Σωτηρακόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πεταλωτής.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της προέδρου Θεοδοσίας Χατζουρίδου και των επισήμων. Αμέσως μετά ακολούθησε εκδήλωση με θέμα: “Η ιατρική στη ζωγραφική” από τον Γιώργο Ξανθοπουλίδη ιατρό αιματολόγο, προέδρου του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Κέντρου Θράκης. Στη συνέχεια η Μαριάννα Ανδρεάδου βιοπαθολόγος και διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής και συντονίστρια της υπηρεσίας αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κομοτηνής, μαζί με τον Κιαμήλογλου Μπουλέντ διευθυντή του Αναισθησιολογικού Τμήματος και του Ιατρείου Πόνου του νοσοκομείου απάντησαν σε ερωτήματα σχετικά με την αιμοδοσία.

Τέλος υπήρχε μπουφές με την χορηγία της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr