Κομοτηνή: Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη νέα ΚΑΠ από τους αγρότες | xronos.gr
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κομοτηνή: Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη νέα ΚΑΠ από τους αγρότες

02/12/22 - 21:15
Κομοτηνή: Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη νέα ΚΑΠ από τους αγρότες

Σε συνεργασία Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής και της εταιρείας “Αγροσύμβουλος”

Οι αγρότες της Ροδόπης γέμισαν την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα 02 Δεκεμβρίου το απόγευμα, καθώς πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση προς τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2023-2027. Ήταν στην ουσία η πρώτη μεγάλη δράση του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής (υπό την διοίκηση του Νίκου Μποτρότσου) σε συνεργασία με την εταιρεία “Αγροσύμβουλος” και ήταν επιτυχής.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όποιον ήθελε να την παρακολουθήσει. Το κοινό καλωσόρισε ο Νίκος Μποτρότσος πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής που τόνισε ότι "πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι διότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούνε χρήματα επιδοτήσεων". Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης.

Το ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου της Ροδόπης είναι μεγάλο για τη νέα ΚΑΠ, καθώς ο Νομός μας όπως και όλη η Θράκη βασίζονται κατά κύριο λόγο στον πρωτογενή τομέα. Η εταιρεία “Αγροσύμβουλος” μίλησε και προσπάθησε να λύσει όλες τις απορίες των αγροτών σχετικά με τη νέα ΚΑΠ. Αναλυτικό ρεπορτάζ στον “Χ” της Τρίτης 06 Δεκεμβρίου.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr