840€ η μέση κύρια σύνταξη στο σύνολο των συνταξιούχων

Οκτώ ομάδες θα πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο προκειμένου μέσα στις τέσσερις μέρες να έχουμε την πρωταθλήτρια ομάδα για τη σεζόν που διανύουμε.
Για ακόμα μια φορά και σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας η πόλη της Ξάνθης βρίσκεται στο επίκεντρο του μπασκετικού κόσμου της Ελλάδος.
Έπειτα από το 1ο διεθνές τουρνουά «Φίλιππος Αμοιρίδης» έρχεται και το 39ο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, final 8. Οκτώ ομάδες θα πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο προκειμένου μέσα στις τέσσερις μέρες να έχουμε την πρωταθλήτρια ομάδα για τη σεζόν που διανύουμε. Απόλλων Πάτρας, Ανόρθωση Βόλου ,Εσπερίδες Καλλιθέας, Ηρακλής Κοζάνης, Ηρόδοτος, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Παναθηναϊκός και ο Παναθλητικός υπόσχονται ένα θέαμα που θα συνεπάρει κάθε φίλο του αθλήματος που του αρέσουν τα ωραία στοιχεία μέσα στο παρκέ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αφού θα βρεθούν στην Ξάνθη τα μεγαλύτερα ταλέντα από τις παραπάνω ομάδες.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News