ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά να επιστρέψει την έδρα η Ρ. Θρασκιά | xronos.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά να επιστρέψει την έδρα η Ρ. Θρασκιά

12/12/24 - 8:00
ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά να επιστρέψει την έδρα  η Ρ. Θρασκιά

Μοιραστείτε το

Η βουλευτής γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή της

Με μόλις 26 βουλευτές έμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανεξαρτητοποίηση της Ράνιας Θρασκιά, την οποία γνωστοποίησε με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Η επιστολή της: «Με σταθερή προσήλωση στις ίδιες αρχές και αξίες και τηρώντας τη δέσμευσή μου προς τους συμπολίτες μου στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου, την οποία και κατέθεσα στον πρόεδρο της Βουλής. Η εντολή και η στήριξη όσων με εμπιστεύτηκαν με υποχρεώνει να πάρω μια ξεκάθαρη θέση σε όσα έχουν συμβεί».

Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την βουλευτή Θεσσαλονίκης να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα: «Το σχέδιο ορισμένων κέντρων για ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει και τα απόνερα του. Η απόφαση της Ράνιας Θρασκιά φαίνεται ότι ήταν ειλημμένη. Η επιστροφή της έδρας στο κόμμα με το οποίο κατέβηκε στις εκλογές και ο σεβασμός της εντολής της λαϊκής ετυμηγορίας είναι μονόδρομος».

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr