Σοβαρά κίνητρα εγκατάστασης νέων κι επέκτασης υγιών επιχειρήσεων χρειάζεται η Ροδόπη

«Οι εργασίες προχωρούν δυναμικά», σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά
Χωρίς καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής κι ευτυχώς χωρίς απρόοπτα στην κυκλοφορία των οχημάτων από τις εναλλακτικές οδεύσεις, συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας μεταξύ Κομοτηνής και Κοσμίου, στη θέση της παλιάς που καθαιρέθηκε πριν μερικούς μήνες για λόγους ασφάλειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, οι εργασίες προχωρούν δυναμικά, με την ολοκλήρωση των δύο βάθρων της νέας γέφυρας στη Χ.Θ. 1+950 της Επαρχιακής Οδού Κομοτηνής - Κοσμίου να βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες στα αποχετευτικά δίκτυα της κύριας οδού, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση των υδάτων και την αναβάθμιση της οδικής υποδομής.
«Με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής ασφάλειας και της πρόσβασης στην ευρύτερη περιοχή, το έργο προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, φέρνοντας πιο κοντά την ολοκλήρωση μιας σύγχρονης και ασφαλούς οδικής σύνδεσης», δήλωσε ο Μ. Ταπατζάς.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News