Ο εορτασμός της 14ης Μαΐου

Βεβαιώθηκε και μια παράβαση σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μεγίστου αριθμού ατόμων
Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τη Δευτέρα 17/01 βεβαιώθηκαν συνολικά 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων. Επίσης στην ΑΜΘ βεβαιώθηκε και μια παράβαση σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.
Στις 17/01 πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 55.025 έλεγχοι, από τους οποίους οι 19.312 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά 530 παραβάσεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 13 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.
Οι 466 παραβάσεις εκ των οποίων 14 στην ΑΜΘ ήταν για μη χρήση μάσκας και συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 461 πρόστιμα των 300 ευρώ και 5 των 150 ευρώ.
Επιπροσθέτως βεβαιώθηκαν 61 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.). Τέλος, βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News