Κομοτηναίοι φωτογράφοι παρουσιάζουν την τέχνη τους

28 θέσεις εργασίας στο Φυλάκιο Έβρου, 22 θέσεις εργασίας στη Δράμα και 24 θέσεις εργασίας στην Καβάλα
Την καλύτερη στελέχωση των Κέντρων Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων, μέσω πρόσληψης 1.882 ανέργων προετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η σχετική πρόσκληση στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που θα προκηρύξει ο ΟΑΕΔ.
Η προκήρυξη αυτή φέρνει θέσεις εργασίας και την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα 28 θέσεις εργασίας στο Φυλάκιο Έβρου, 22 θέσεις εργασίας στη Δράμα και 24 θέσεις εργασίας στην Καβάλα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εργαστούν σε Κέντρα Προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις περιφέρειες της χώρας, με βάση τις ανάγκες, όπως εκείνες καταγράφηκαν από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών/Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.
Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News